EXCLUSIEVE EIKENHOUTEN TUINHUIZEN

Exclusieve en functionele tuinhuizen van hoogwaardige materialen

Er zijn oneindig veel tuinhuizen op de markt. Maar dragen deze standaard tuinhuizen wel bij aan de sfeer en beleving die u voor ogen heeft? Bij Russell Woods ontwerpen we exclusieve en functionele tuinhuizen van topkwaliteit die afgewerkt zijn met hoogwaardige materialen en die volledig aansluiten op uw wensen. Zo kunt u optimaal genieten van uw tuin en het buitenleven.

Wilt u een landelijke sfeer, kies dan voor een landelijk houten tuinhuis van Frans eiken. Of ga voor een stijlvol eikenhouten tuinhuis. Wij kunnen allerlei tuinhuizen ontwerpen, zoals een berging voor de zitmaaier, een gesloten berging, een landelijk tuinhuis of een tuinhuis met terras. De mogelijkheden zijn eindeloos. Geef uw ideeën en wensen aan ons door en wij presenteren ons globale ontwerp. Spreekt dit ontwerp u aan, dan zullen we een gedetailleerde tekening uitwerken.

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden en naar onze basismodellen? Kijk op deze pagina om u te laten inspireren!

Maatwerk

U heeft bij Russell Woods onbeperkte mogelijkheden voor uw houten bijgebouw. Graag bespreken wij uw wensen op basis van reeds bestaande ontwerpen of maken voor u een ontwerp dat volledig aan uw wensen beantwoordt.